Bæltekran

BAS KRANER A/S råder over bæltekraner med 38 meters udlæg. Leveres med kun én lastbil!

Bæltekranen er en alsidig og sikker løsning

Bæltekranerne bruges til mange typer af opgaver, og kan klare selv de tungeste byrder takket være en enorm løftekapacitet og glimrende løftehøjde.

Vores kunder er positivt overrasket over de muligheder som krantypen leverer. En bæltekran med hydraulisk flyjib / vippespids giver f.eks. ekstra rækkevidde til opgaver, hvor dette er essentielt.

Bæltekranen monterer selv sin kontravægt og bliver leveret på blokvogne. Kranerne kan samle sig selv – kun assisteret af en stor lastbilkran.

De tunge maskiner brillerer derfor med kort opstillingstid og er desuden sikkerhedsmæssigt meget forsvarlige.

Fordi denne type kran løfter uden støtte, er de meget populære til særligt konstruktions- og montageopgaver. Ikke mindst pga. førnævnte korte opstillingstid, der sikrer de hurtigt står klar på pladsen og ’løfter opgaven’.

FÅ LØST EN VERDEN AF OPGAVER med en moderne bæltekran

Med bæltekraner løser vi en lang række spændende opgaver for vores kunder. Det er bl.a. hejs og montage af: Glas, stål, træ, alufacader, altaner, ventilation, teltoverdækninger, stillads, kviste, byggematerialer, trapezplader, Paroc og Kingspan plader, elementmontage, Sedum tage, dækelementer, træelementer, elementer, betonelementer, badekabiner, både, legehuse, pavilloner, tagsten og meget mere.

BAS KRANER A/S er et landsdækkende kranfirma med afdelinger i Jylland, på Fyn og Sjælland, hvor vi foruden tårnkraner og mobile tårnkraner leverer ydelser med lastbilkraner samt mobilkraner.

Vi råder over præcis det tilbehør, der giver effektivitet til opgaven:

Har du spørgsmål i forbindelse med bæltekraner og deres anvendelsesmuligheder? Kontakt os og hør meget mere – og få et uforpligtende tilbud.