Tårnkran og mobil tårnkran

Nu kan du få adgang til kraftfulde mobile tårnkraner, der kombinerer styrken og rækkevidden fra klassiske kraner med høj mobilitet.

Tårnkranen er fuld af fordele

En af de største fordele ved en mobil tårnkran er, at det kun er nødvendigt med en enkelt person, der kan køre den til arbejdsopgaven samt opstille og betjene den. Det gør løsningen omkostningseffektivt, da du som kunde får en økonomisk attraktiv løsning – der naturligvis matcher dine behov.

En kran med uanede muligheder

Da vi første gang stod overfor at skulle investere i en mobilkran, så vi store muligheder i en mobil tårnkran. I dag råder vi over modeller med både 50 og 60 meter udlæg, der let stilles op og løser vigtige opgaver på byggepladser o.l.

Kranerne har høj kapacitet og er yderst alsidige, hvorfor de løser en lang række opgaver som f.eks. inden for hejs, anlæg og montage. Tårnkranen bruges bl.a. i forbindelse med arbejde inden for boligkonstruktion, facadearbejde, teltoverdækninger, tagetablering og en lang række byggeprojekter.

Kranerne bidrager med stor fleksibilitet til den enkelte opgaver, da vi råder over en masse tilbehør som f.eks. pallegafler, affaldsnet, mandskabskurv, løfteøjer, kroger, kløe, wirer, koblinger, bomme og beslag.

Billede af mobil tårnkran

Book en tårnkran eller mobil tårnkran – vi har afdelinger i Jylland, på Fyn og Sjælland

BAS KRANER A/S er landsdækkende og tilbyder derfor hurtig assistance til opgaver i både Jylland, på Fyn og Sjælland.

Som professionelt kranfirma råder vi over de helt rette modeller, der sikrer det perfekte match til din opgave. Vores flåde har bl.a. også bæltekraner, mobilkraner, lastbilkraner og specialkraner.

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud – og hør hvordan vi ’løfter’ opgaven for dig.