Lastbilkran

Hos BAS KRANER A/S råder vi over lastbilkraner i alle størrelser og tonmeter – lige fra 10 t/m til 300 t/m. De er det sikre valg til løft af forskellige typer materialer. 

stærke lastbilkraner med 

Mobile fordele

En lastbilkran er den perfekte kombination af nem transport og stærke løft – f.eks. til byggematerialer, stålkonstruktioner eller af andre maskiner.

Krantypen er kendt som kompakt, praktisk og let at betjene. Desuden kan du gøre brug af det helt rette ekstraudstyr for effektiv opgaveløsning.

Fordi kranen er monteret på en lastbil, er det let for chaufføren / operatøren at nå frem til arbejdsområdet hurtigt, da en lastbilkran må køre på de offentlige veje, uden der skal indhentes tilladelser m.m.

Denne type kran monterer tilmed selv sin egen kontravægt, hvilket gør det nemt at starte arbejdsopgaverne. Det skyldes ikke mindst, at kranens størrelse i forhold til dens løfteevne betyder, den klarer opgaven, selv når pladsen er begrænset.

Lastbilkranens store tilgængelighed og alsidighed gør desuden, at vores kunder ofte bliver positivt overraskede over, hvor mange opgaver, kranen kan klare!

F.eks. kan den bruges til at levere pavilloner eller legehuse hos private eller anvendes til hejs og montage af; glas, stål, træ, alufacader, elementmontage, tildækninger, tagsten samt bunkevis af andre opgaver i industrien.

Vi råder naturligvis over et stort udsnit af tilbehør, der sikrer effektiv opgaveløsning. F.eks. har vi gafler, kløer, kroge, beslag, mandskabskurve til sikkert arbejde i højden samt meget mere til den enkelte opgave. Spørg os endelig, da vi har masser af udstyr og lastbilkraner til mange typer af opgaver.

Lastbilkraner ved BAS KRANER A/S

FÅ  et uforpligtende tilbud

Har du en opgave, der kræver hjælp fra en praktisk, bomstærk og sikker lastbilkran? Kontakt os og fortæl os om dine behov, så kvitterer vi med et uforpligtende tilbud på den bedste løsning.

Husk at selvom opgaven kan synes umulig, hjælper vi dig med at finde en løsning, hvor du både rådgives til det optimale løft samt i hele sikkerhedsaspektet.

BAS KRANER A/S er et landsdækkende firma med afdelinger i Jylland, på Fyn og Sjælland. Foruden lastbilkraner råder vores flåde over et bredt udsnit af andre krantyper. F.eks. tårnkraner og mobile tårnkraner samt mobilkraner og bæltekraner.

Du er altid velkommen til at kontakte os for en vurdering af den enkelte arbejdsopgave og behovet for en specifik kranmodel.