Mobilkran

BAS KRANER A/S tilbyder mobilkraner i alle størrelser. Vi leverer løsninger fra 25 ton til 750 ton!

Fleksible og praktiske mobilkraner

En mobilkran er typisk en meget ønskværdig løsning hos vores kunder, da denne type kran er hurtigt fremme og på kort tid står klar til anvendelse. Vores flåde af denne typer kraner sikrer dig den bedste og mest omkostningseffektive løsning til din specifikke opgave – alt sammen i en pakke, som forener økonomi, effektivitet og sikkerhed.

Mobilkranerne udmærker sig desuden ved at kunne tilgå selv mindre områder, hvorfra de kan løfte tunge byrder og nå imponerende højder – f.eks. via teleskopudstyr.

En mobilkran anvendes til et væsentligt udsnit af arbejdsopgaver, og vores kunder lader sig gang på gang overakse af den store alsidighed. F.eks. kan en mobilkran med hydraulisk flyjib give øget rækkevidde, ligesom kranen også selv er praktisk og monterer egen kontravægt.
Kranen må køre 60 km/t.

Der skal desuden søges en strækningstilladelse ved politiet, da kranen kan være på 3 til 9 aksler. Dette hjælper BAS KRANER A/S naturligvis med, da vi har stor erfaring inden for området.

Mobilkraner

Vi klarer opgaven

Vi hjælper med at løse en lang række spændende opgaver for vores kunder med bl.a. med assistance til facadekonstruktion, byggematerialer, tagbyggeri, overdækninger samt hejs- og montageopgaver inden for f.eks. glas, stål og alu.

Vi arbejder natirligvis med stor respekt for, at også du har stramme tidsrammer, der skal overholdes. Derfor lægger vi vægt på altid at levere den rette maskine til rette tid.

Har du opgaven, har vi løsningen – og husk! Vi råder over det perfekte tilbehør til opgaven – f.eks. pallegaffel, mandskabskurv, løfteøjer, kæder, stropper, wirer, løftebom og meget mere.

Interesseret i at høre mere?

Hos Bas Kranser A/S har vi afdelinger i både Jylland, på Fyn og på Sjælland. Foruden mobilkraner råder vi over en stor flåde med også tårnkran, lastbilkraner, bæltekraner etc.

Kontakt os for den helt rigtige løsning og et uforpligtende tilbud.