Spieringskran

Spieringskranen er lidt af en super-kran! Det er den perfekte kombination af en stationær tårnkran og en mobil tårnkran.

Mød super-kranen!

Det har aldrig været lettere at forene mobilitet, hurtig opstillingstid og stor løftekapacitet. På bare 30 min. står en Spieringskran oprejst – klar til at udføre opgaverne. Kranen kan betjenes af blot én operatør, og medbringer selv kontravægt og støttebenspladder.

Når kranen er opstillet og står solidt plantet på jorden, råder den over hele 60 meter udlæg, hvorfra den stadig løfter ekstremt tunge byrder.

Hos BAS KRANER A/S er vores Spieringskraner tilmed udstyret med stærke projektører, der går det muligt at fortsætte arbejdet selv efter mørkets frembrud.

Den gode totalløsning – selv til trange områder

Med vores stærke Spieringskraner tilbyder vi den helt rette løsning til de mange firmaer i bygge- og anlægsbranchen, der søger styrke og rækkevidde, men samtidig har behov for en mobil kranløsning, der kan tilgå områder med begrænset plads.

Den totalløsning overrasker altid vores kunder positivt, da den både løser opgaven, men også garanterer den mest omkostningseffektive løsning – simpelthen fordi kranen er mobil, hurtig at opstille og kan betjenes af kun en person.

Vi klarer opgaven – kontakt os og høre mere

BAS KRANER A/S var den første i Skandinavien, der købte en Spieringskran, og vi har dermed den længste erfaring med drift af denne type. Vi så allerede i 2006 store muligheder og købte en Spierings SK599-AT5 med 50 meter udlæg, og har siden udvidet med en Spierings SK1265-AT6, som har hele 60 meter udlæg.

Med afdelinger i både Jylland på Fyn og Sjælland hjælper vi vores mange kunder med at løse opgaver inden for montage, byg- og anlæg samt meget mere.

Vi råder over en stor mængde tilbehør, der sikrer de rette redskaber til opgaveløsningen. Dette er blandt andet pallegafler, affaldsnet, mandskabskurve og vacuumssug samt et bredt udsnit af forskellige kroge, bolte, øjer, kløer, koblinger, beslag, stropper og wires.

Bemærk at Spieringskranen også omtales som tårnkran og mobil tårnkran, men at der er tale om samme løsning. Vi råder også over andre kranløsninger, som f.eks. mobilkraner, bæltekraner m.m.

Kontakt os for at høre for nærmere information og få et uforpligtende tilbud.